Ünlü sunucu Kadir Ezildi acı haberle yıkıldı!

Ekranların en titiz sunucusu olarak bilinen ve yaptığı temizlik programı ‘En Hamarat Benim’ ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kadir Ezildi, dün aldığı acı haberle yıkıldı.

Ünlü sunucu Kadir Ezildi acı haberle yıkıldı!

Ünlü sunucu Kadir Ezildi, yanından ayırmadığı anneannesi Gülnihal Kaplan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Temizlik programı ‘En Hamarat Benim’in renkli sunucusu Kadir Ezildi aldığı acı haber ile yıkıldı. Annesi ve anneannesine olan düşkünlüğü ile tanınan Kadir Ezildi, Anneannesi Gülnihal Kaplan’ı kalp krizi sonucunda dün kaybetti. Kadir Ezildi’nin anneannesinin ölüm haberi sosyal medyada gündeme otururken, ünlü sunucunun hayranları üzüntülerini paylaşımlarıyla dile getirdi.  

YENİ EVİNE TAŞINALI 1 AY OLMUŞTU
İlk defa "Temizlik Avcıları" isimli program ile ekranlarda görünen ve sonrasında ‘En Hamarat Benim’ isimli programla dikkat çeken Kadir Ezildi, sosyal medya paylaşımlarıyla bir sosyal medya fenomeni oldu. 3 milyona yakın takipçisi bulunan ünlü sunucu; annesi, kendisi ve anneannesi için aynı binadan 3 daire satın almıştı. Geçtiğimiz ay kendisiyle birlikte anneannesini de yeni evlerine taşıyan Ezildi, anneannesi Gülhanım Kaplan ile eğlenceli videolarını sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Anneannesinin kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenilen ünlü sunucudan henüz bir paylaşım gelmedi.

Ünlü-sunucu-Kadir-Ezildi-acı-haberle-yıkıldı!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin