Twitter'da sevindirecek özellik yolda! Mesajlarınız güvende

Twitter'ın çiçeği burnunda patronu Elon Musk, satın aldığı sosyal medya platformu için sevindiren bir özellik daha getiriyor.

Twitter'da sevindirecek özellik yolda! Mesajlarınız güvende

Kullanıcılar, bu kez daha güvende hissedecek.Sosyal medya platformu Twitter'ı satın alan Musk, geçmişte sözünü verdiği birçok şeyi yerine getiriyor. Son zamanda satışa sunulan mavi tik hizmeti yoğun eleştiri alırken, platforma gelecek başka bir özellik daha ortaya çıktı. Ancak bu kez gelecek yenilik kullanıcılardan olumlu geri dönüş alacaktır diye tahmin ediyoruz.

Günümüzde mesajlaşma uygulamalarının çoğu, uçtan uca şifrelemeyi desteklemiyor. Twitter'da, uzun yıllar boyunca bu özellikten yoksundu. Neyse ki Elon Musk, daha öncede sözünü verdiği uçtan uca şifreleme özelliği için harekete geçti.

TWITTER MESAJLARI GÜVENDE OLACAK
Twitter, Android'de DM'ler için uçtan uca şifrelemeözelliği üzerine çalışmaya başladı. Yeni özellik ilk olarak uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong tarafından tespit edildi.

Wong, şifreleme anahtarlarına yapılan referansları vurgulayan koz dizilerinin görüntüsünü paylaştı. Sızdırılan özellik kısa sürede Twitter'da etkileşim alırken, sosyal medya şirketinin yeni patronu Musk'ta cevapsız kalmadı. 

Uçtan uca şifrelemeyle ilgili sızıntıya karşılık Musk, özelliğin geliştirme aşamasında olduğunun sinyallerini veren bir kırpılmış göz emojisi yolladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bilim / Teknoloji