Bilim Fuarları ne zaman başlıyor? - Yalova haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol hakkında açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, "Proje tabanlı eğitim hedefleri ile yola çıktık. İl genelinde başvuru şartlarını taşıyan 76 okul arasından 68 okulumuz bilim fuarı b

Bilim Fuarları ne zaman başlıyor? - Yalova haberleri

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan protokol hakkında açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, "Proje tabanlı eğitim hedefleri ile yola çıktık. İl genelinde başvuru şartlarını taşıyan 76 okul arasından 68 okulumuz bilim fuarı başvurusu yapmış ve bunlardan 64 okulumuzun başvurusu TUBİTAK tarafından desteklenmiştir. Her bilim fuarı için TUBİTAK tarafından 5 bin TL bütçe ayrıldı. İl genelindeki toplam bütçe 320 bin TL'dir. Bilim Fuarı başvurularında il genelinde 1600 proje sunuldu. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Mete, bilim fuarlarının 7 Mart-3 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler