Yusuf Yazıcı hedefini açıkladı

Trabzonspor'un Rizespor'u 6-0 yendiği maçta futbolu ile beğeni toplayan ve 2 gol 2 asistle yıldızlaşan genç oyuncu Yusuf Yazıcı hedefini açıkladı.    Yusuf, bugünlere gelmesinde kendisine katkı yapan herkese teşekkür ederek, "Şımaracak kadar şansım yok. K

Yusuf Yazıcı hedefini açıkladı
Trabzonspor'un Rizespor'u 6-0 yendiği maçta futbolu ile beğeni toplayan ve 2 gol 2 asistle yıldızlaşan genç oyuncu Yusuf Yazıcı hedefini açıkladı. 
 
Yusuf, bugünlere gelmesinde kendisine katkı yapan herkese teşekkür ederek, "Şımaracak kadar şansım yok. Kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirip gelecek sezon bu takımın bir parçası olmak istiyorum. Bunun için yapmam gereken, kendimden önceki örnekleri iyi değerlendirmek ve hocamın dediklerini sahada uygulamak" diye konuştu. Yusuf, özgüveni yüksek bir oyuncu olduğunu da ifade ederek, "Gol atacağım içime doğmuştu. Hocam da sağolsun bana şans vermişti. Karakter olarak yaşım genç olabilir ama kendime güveniyorum. Trabzonspor'un efsane orta sahalardan birisi olmak istiyorum. Özellikle Sadi hocama ve Hami hocama çok teşekkür ediyorum. Daha çok çalışmam gerek" ifadesini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler