Yusuf Erdoğan: Bu şampiyonluk son olmayacak

Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan maç sonrasında konuştu

Yusuf Erdoğan: Bu şampiyonluk son olmayacak

Trabzonspor’un Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğa ulaştığı maçın ardından bordo mavili futbolculardan Yusuf Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Yusuf şöyle konuştu;

İnanılmaz duygular, anlatılmaz yaşanır cinsten. Hocasından başkanından malzemecisine kadar herkes hak etti. Ben ocak ayında geldim. İkinci yarıda Türkiye ligi her zaman daha zordur. Hedefler başlıyor, kümde düşme, Avrupa, şampiyonluk mücadeleleri. Türkiye’de maç kazanmak kolay değil. İyi takım olmanın yanı sıra iyi savaşan bir takım olmalısınız. Bu sene hepsini başardık. Trabzonspor’da şampiyon olduğum için çok mutluyum. Allah’a çok şükür ki Bu kadronun içindeyim. Bütün Trabzonsporlulara şampiyonluğu armağan ediyoruz. Gerçekten anlatamıyorum çok mutluyum.

Başkanımız az önce bize “Bunlar geri geldiler” dedi. Biz geri geldik. Trabzonspor’a Türk futbolunun ihtiyacı var. Bu şampiyonluk bazı şeylerin değişeceğinin göstergesiydi. Bu şampiyonluk son olmayacak. Bazı şeylerin habercisi olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor