Yine aymazlık, yine utanmazlık

Trabzonspor, şike kararlarının uygulanması için İsviçre Federal Mahkemesi’ne başvurdu, reddedildi. Fener yine algı oyunuyla saptırmaya çalıştı ama yemezler!

Yine aymazlık, yine utanmazlık

Haber61/Spor Servisi

Fenerbahçe yine tribüne oynuyor! Avrupa’ya şikeden dolayı alınmadığınızı hiçbir şey tarihten silemeyecek.. 

Fenerbahçe, Trabzonspor'un İsviçre Federal Mahkemesi’ne yaptığı itiraz başvurusunun reddedildiğini Trabzonspor tarafından  17.000.-CHF (137 bin TL) tutarında tazminat ödenmesine karar verildiğini bir başarıymış gibi kamuoyuna sunuyor.

ALGI YAPMAYA KALKTILAR ELLERİNDE PATLADI

Peki gerçekten bu bir başarı mı?
Hayır tabiki, yine kendileri çalıp kendileri oynuyor, yine camialarının kandırıyor, yine şımarıkça spor kamuoyunu yönetme çabası içerisindeler!
Halbuki Fenerbahçe şikeden dolayı Avrupa’dan men aldı! Burası kesin. Şike yapmadıklarını ileri süren Fenerbahçe, Avrupa’ya alınmayarak zaten şike yaptığı tescillendi. 

İÇ İŞLERİNE KARIŞMAYACAKLAR AMA.. 

Bundan sonra Trabzonspor, TFF’ye müdahale edilmesi, şampiyonluğun Fenerbahçe’den alınıp kendilerine verilmesini istemek için ardı ardına CAS ve FİFA’ya başvurdu. Onlar da yerel federasyonlara karışmayacaklarını söylediler. Haliyle Trabzonspor yine son kalan hukuk yolunu denedi yani İsviçre Federal Mahkemesi’ne gitti. Onlar da bu kararı alamayacaklarını bildirdiler. Yani olay bundan ibaret. Öyle kupamız tescillendi, Trabzonspor’un şike başvurusu reddedildi diye bir durum yok! TFF’ye karışıp karışmayacakları konusundaki karardır bu.. 

ÖLENE KADAR HÜKMÜ SABİTTİR

Şu son mahkeme sürecini bile ‘şike yapmadık ha’ konumuna nasıl getirdiler. Hayretle spor kamuoyu takip ediyor ve gülüyor! Hem de kahkaha atarak! Ortada zaten olan bir şike yaptırımı var Fenerbahçe Avrupa’ya alınmadı! Bu bir cezadır ve ölene kadar hükmü sabittir hiçbir şekilde de değiştirilemez. TFF Trabzonspor’a şampiyonluğunu vermeyerek Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor