Yılmaz Büyükaydın istifa iddialarına cevap verdi

Trabzonspor’da istifa ettiği iddiaları gündem bomba gibi düşen Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.   İstifa ettiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Büyükaydın, “Benim aldığım bir görev var. Aldığımız göre

Yılmaz Büyükaydın istifa iddialarına cevap verdi
Trabzonspor’da istifa ettiği iddiaları gündem bomba gibi düşen Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.
 
İstifa ettiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Büyükaydın, “Benim aldığım bir görev var. Aldığımız görevi sezon sonuna kadar götüreceğiz. Sezon sonu yöneticilerle değerlendirme yaparız” ifadelerini kullandı.
 
Bordo mavili takımda ve 1461 Trabzon'da yaşanan gelişmeler sonrasında Yılmaz Büyükaydın'ın görevine son verildiği haberleri basında yer almıştı.

YILMAZ BÜYÜKAYDIN KİMDİR?

48 yaşındaki Yılmaz Büyükaydın daha önce Akçaabat Sebatspor'da profesyonel olarak futbol oynadı. Bir dönem AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı görevi de yapan Büyükaydın ticaretle uğraşıyor. Büyükaydın, Süleyman Hurma'nın istifası sonrasında Futbol Koordinatörü olarak göreve getirildi.

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler