Yeniden Hüseyin Göçek: İşte Trabzonspor karnesi

Trabzonspor Göztepe maçını yönetecek olan Hüseyin Göçek’in Trabzonspor karnesi.

Yeniden Hüseyin Göçek: İşte Trabzonspor karnesi

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Spor toto Süper Lig’in 20. Haftasında sahasında Göztepe ile karşılaşacak.


05.02.2018 Pazartesi günü saat 20:00’de Medicalpark stadında oynanacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Alpaslan Deddeş ve Ali Saygın Ögel yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.

YENİDEN GÖÇEK

Hüseyin Göçek 15. Haftadan sonra yeniden Trabzonspor maçına verildi. Göçek, Trabzonspor’un en son Süper Lig’in 15. Haftasında 09.12.2017 tarihinde deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştığı karşılaşmada görev yaptı. Bordo mavililer bu karşılaşmayı 3-0 kazandı.

HÜSEYİN GÖÇEK’İN TRABZONSPOR KARNESİ

Hüseyin Göçek bugüne kadar Trabzonspor’un 36 karşılaşmasında görev yaptı. Trabzonspor bu maçlarda 18 galibiyet, 10 mağlubiyet elde etti. 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Hüseyin Göçek Trabzonspor’un Trabzon’da oynadığı 15 karşılaşmada görev yaptı. Bordo mavililer bu karşılaşmalarda 12 galibiyet 1 mağlubiyet elde etti. 2 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Hüseyin Göçek 36 karşılaşmada Trabzonsporlu futbolculara 3 kırmızı kart gösterdi. Göçek, rakip takım oyuncularına ise 5 kırmızı kart gösterdi.

GÖZTEPE KARNESİ

Hüseyin Göçek bugüne kadar Göztepe’nin 8 maçında görev yaptı. İzmir temsilcisi bu karşılaşmalarda 4 galibiyet 4 mağlubiyet elde etti. Hiç beraberlik yaşamadı. Hüseyin Göçek Göztepe’nin deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmada görev yaptı. Göztepe bu maçlarda 2 galibiyet 3 mağlubiyet elde etti. Hüseyin Göçek Göztepeli oyunculara 8 maçta 2 kırmızı kart çıkarırken rakip takım oyuncularına 3 kırmızı kart gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor