Yattara: Trabzonspor'un yeniden şampiyon olmasını istiyorum

Trabzonspor'un eski futbolcularından İbrahim Yattara Haber61'e Trabzonspor sevgisini anlattı.

Yattara: Trabzonspor'un yeniden şampiyon olmasını istiyorum

Haber61 / Spor Servisi/ Özel

Trabzonspor'un eski futbolcularından İbrahim Yattara Trabzon'da. Maç öncesinde Haber61'e açıklamalarda bulunan Yattara, "Trabzonspor'un yeniden şampiyon olmasını istiyorum" dedi.


Trabzonspor'da 8 sezon bordo mavili formayı giyen Gineli oyuncu İbrahim Yattara, Göztepe maçını izlemek için Trabzon'a geldi. Medical Park Stadyumu girişinde Haber61'e demeç veren Gineli oyuncu Yattara, "Trabzonspor bizim takımımız. Bir taraftar olarak bu sene gerçekten Trabzonspor'u iyi görmek istiyorum. İnşallah bu maçı ve 3 puanı alacağız. Yavaş yavaş kendimize geleceğiz." şeklinde temennide bulundu.

ÖLÜMÜNE SEVİYORUM

Maç skoru olarak 2-1 Trabzonspor'un kazanmasını beklediğini söyleyen Yattara, "Her zaman söyledim, yine söylüyorum. Bu takım benim kalbimde, ölümüne seviyorum. Futbol oynarken elimden geleni yaptım. Şimdi futbol bitti ama elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Bu takımın şampiyonluğunu görmek istiyorum. Oyuncuyken biz gördük ama bir daha görmek istiyorum. Bazen oluyor bazen olmuyor. Allah izin verirse inşallah Trabzonspor için birşeyler yapacağız." diye konuştu. 

Yattara ayrıca bordo mavili taraftara "Bize her yer Trabzon" sözleriyle selam gönderdi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor