Yanal yarım kalan işini tamamlayacak

Trabzonspor'un görüşemelere başladığını resmi olarak KAP'a bildirdiği teknik direktör Ersun Yanal, bordo mavili takımda yarım kalan işini tamamlamak istiyor. Başkan Usta'ya taleplerini ileten Yanal, "Tamamlamam gereken bir iş var. İlk günkü gibi heyecanlı

Yanal yarım kalan işini tamamlayacak

Trabzonspor'un görüşemelere başladığını resmi olarak KAP'a bildirdiği teknik direktör Ersun Yanal, bordo mavili takımda yarım kalan işini tamamlamak istiyor.

Başkan Usta'ya taleplerini ileten Yanal, "Tamamlamam gereken bir iş var. İlk günkü gibi heyecanlıyım. Bu heyecanımı hiçbir zaman kaybetmedim. Takımı bulunduğu konumdan çıkartmak için transferin yanı sıra sabıra da ihtiyaç var. Camia bunu sağlamalı" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da, "Takımı yeniden yapılandıracağız. Bu konuda senin tecrübe, bilgi ve birikimine güveniyoruz. Kısa değil, uzun soluklu bir proje düşünüyoruz" diyerek hocayı onayladı.

YANAL DA "FEDA" DEDİ

Oldukça samimi geçen görüşmede önceki döneminden yaklaşık 500 bin Euro indirerek "feda" operasyonuna katılan Yanal ile yıllık 1 milyon 500 bin Euro karşılığında anlaşma sağlandı.

Öte yandan Yanal ile görüşmede bazı Trabzonsporlu yöneticilerin, "Hocam, evini Trabzon'a taşı. Rahat uyum sağlarsın ve senin için daha iyi çalışma koşulları olur" dediği öğrenildi. Dün akşam da KAP'a görüşmelerin başladığı açıklanırken, perşembe akşamı sezonun son maçının oynanmasının ardından 3 yıllık resmi anlaşma imzalanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor