Yanal: Trabzonlu gibiyim

Ersun Yanal gençlere mesaj verdi

Yanal: Trabzonlu gibiyim
Slovakya'nın Samorin kasabasında kamp yapan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal genç oyuncular için kampın fırsat olduğunu söyledi.

Kampta takımla ve basın mensuplarıyla bayramlaşan Yanal, "Herkesin bayramını kutluyorum. Trabzonspor camiası olarak bu dönemde en çok birlik, beraberlik ve sabıra ihtiyaç duyuyoruz" dedi.

YANAL: "BEN DE BİR TRABZONLU GİBİYİM" 

Yeni bir yapılanmaya gidildiğini hatırlatan Ersun Yanal, "İlk kampımızda genç ağırlıklı bir kadroyla çalışıyoruz. Gençler için bu kamp iyi bir fırsat. Takımın içinde genç, yetenekli ve Türk futboluna hizmet edecek oyuncuların olduğuna inanıyorum. Camia olarak doğru bir yürüyüş yapmak zorundayız. Ben de bir Trabzonlu gibiyim. Bu şehrin ve takımın dinamiklerini iyi biliyorum. Trabzonspor futbol gücünü doğru yöneltmeli. Yönetimimiz transfer çalışmalarına devam ediyor. Bizim de onlara destek olmamız gerekiyor. Hata yapmamak için herkes ayrıntılı bir şekilde çalışıyor. Bir şeyleri başarmak için her kesime büyük iş düşüyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler