Yanal çok iddialı geliyor!

Trabzonspor'da görevine son verilen Hami Mandıralı'nın ardından göreve gelmesi beklenen Ersun Yanal iddialı sözler kullandı. Başkan Muharrem Usta ile yaptığı görüşmede büyük oranda anlaşmaya varılan Yanal'ın başkana iddialı ifadelerler güven verdiği öğren

Yanal çok iddialı geliyor!

Trabzonspor'da görevine son verilen Hami Mandıralı'nın ardından göreve gelmesi beklenen Ersun Yanal iddialı sözler kullandı.

Başkan Muharrem Usta ile yaptığı görüşmede büyük oranda anlaşmaya varılan Yanal'ın başkana iddialı ifadelerler güven verdiği öğrenildi.

Birçok oyuncunun sezon içerisinde istenen verimin alınamadığını söyleyen Yanal'ın " Bu isimlerden ekstra verim alabiliriz. Böylelikle yeniden takımı ayağa kaldırırz. Trabzonspor'u gerçek kimliğine kavuşturmalıyız.  Bu takımın şampiyonluğa oynayacak şekilde anılması gerekiyor. Trabzonspor'da başarıyı yakalamak her hocanın hayalidir.  Eğer ben Trabzonspor’da başarısız olursam sıradan bir hoca olurum ki bu da hiçbir hocanın istemeyeceği gibi benim de hiç arzu etmeyeceğim bir durumdur” dediği belirtildi.

Öte yandan Yanal'ın, önceki döneminde aldırığı Erkan Zengin'den de yararlanmayı düşündüğü kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor