Yanal: Belki Trabzon'un dışındanım ama...

Haber61 Spor Servisi Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal bugün Muharrem Usta ile birlikte camiayla bir araya geldi. Açıklamaları izlemek için tıklayın Trabzonspor'un değerlerini iyi bildiğini söyleyen tecrübeli teknik adam " Burada sorunların

Yanal: Belki Trabzon'un dışındanım ama...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal bugün Muharrem Usta ile birlikte camiayla bir araya geldi.

Açıklamaları izlemek için tıklayın

Trabzonspor'un değerlerini iyi bildiğini söyleyen tecrübeli teknik adam " Burada sorunların nasıl çözülmesi gerektiğini iyi biliyorum. Bana bu konuda güvenip başkanımızın verdiği görevin bilincindeyim. Trabzon’un ve Trabzonspor’un değerlerini bilen biri olarak kulübün gereken yerde olacağını düşünüyorum. Çalışmalarımıza başladık. Uzun bir yolculuk olacak. Bu yolculuğun başında ben direksiyonda olacağım ancak bu bir takım oyunu olacak ve camiaya yayılacak. Ben Trabzon’un dışındanım belki ama ne kadar güçlü bir camia olduğunun farkındayım. Bu takımın hakettiği yerde olmaya ihtiyacı var. Hep beraber olması gereken yerlere çıkalım. İnandığım bir iş için buradayım."  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler