Yabancı teknik adam Trabzonspor'dan öyle bir para istedi ki...

Trabzonspor Spor Toto Süper Ligde Fenerbahçe mağlubiyetinin izlerini silmeye çalışırken diğer yandan yeni sezon da hangi teknik adamla çalışacak sorusunun cevabını arıyor. Bordo-Mavili ekipte pazartesi akşamı yönetimin yaptığı toplantıda teknik adam konus

Yabancı teknik adam Trabzonspor'dan öyle bir para istedi ki...

Trabzonspor Spor Toto Süper Ligde Fenerbahçe mağlubiyetinin izlerini silmeye çalışırken diğer yandan yeni sezon da hangi teknik adamla çalışacak sorusunun cevabını arıyor.

Bordo-Mavili ekipte pazartesi akşamı yönetimin yaptığı toplantıda teknik adam konusunun da gündeme geldiği belirtildi. Muharrem Usta’nın bizzat yürüttüğü görüşmelerde Avrupa'da bir çok teknik adamla görüşmeler yapılırken bu görüşmelerden olumsuz sonuç çıktığı ifade edildi.

Usta’nın son olarak Didier Deschamps’ın menejeriyle bir araya geldiği ve Deschamps’ın astronomik rakam istemesi nedeniyle rota yeniden yerli teknik adamlara çevrildi.

Bordo-Mavili kulübün başkanı Usta’nın Trabzonspor’da iki dönem teknik adamlık görevinde bulunan Ersun Yanal ile bir araya gelip bu transferin gerçekleşmesi adına zemin arayacağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor