Visca aşkı bitti

Trabzonspor Visca transferini rafa kaldırdı

Visca aşkı bitti
Transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavililer, uzun süredir ilgilendikleri Edin Visca konusunda yine olumsuz geri dönüş aldı. Turuncu-Lacivertli ekibe son olarak 2.5 milyon Euro (10 milyon TL) artı Yusuf Erdoğan’ı öneren Fırtına, teklifin reddedilmesi üzerine bu transferi rafa kaldırdı. Boşnak futbolcu, geçtiğimiz günlerde büyük bir takımda oynamayı hedeflediğini dile getirmiş ve İstanbul ekibinden ayrılmak istediğini açıklamıştı. 27 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 43 maçta 10 gol, 10 asistlik performans göstererek, Başakşehir’in başarısında büyük rol oynamıştı.

Yeni hedefler...

Visca konusunda yaşanan bu gelişmenin üzerine Trabzonspor rotayı listedeki alternatif isimlere çevirdi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın raporuna göre kanat arayışları yeni oyuncular üzerinden başlayacak. Şartlar uygun olursa her iki kanatta oynayabilen oyuncu alınacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor