Trabzonspor İstanbul’a eksik gidiyor! Tam 7 kişi!
Yarın İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a konuk olacak olan Bordo-Mavililerde sakatlıları bulunan Savic, Batagov, Visca, Okay ve Taha Emre ile kart cezalıları Pina ve Mustafa forma giyemeyecek.
Yayınlanma:
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Tüpraş Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Bordo-mavili takım, ligde 32 hafta sonunda 66 puan ile Fenerbahçe'nin 4, lider Galatasaray'ın ise 8 puan gerisinde üçüncü sırada yer alıyor.
Ligin son 4 haftasında 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak galip gelemeyen bordo-mavililer, Beşiktaş önünde kötü gidişatını sonlandırmak istiyor. Bordo-mavili takımda sakatlıkları bulunan Savic, Batagov, Visca, Okay Yokuşlu ve Taha Emre İnce ile kart cezalıları Pina ve Mustafa Eskihellaç forma giyemeyecek.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Resmi İlanlar
Trabzonspor

