Ve Trabzonspor başlıyor!

Takım yarın toplanıyor

Ve Trabzonspor başlıyor!
Trabzonspor gelecek sezonun hazırlıklarına başlıyor. Yarın 30 futbolcu bir araya gelecek.

Bordo mavililer, gerçekleştirilecek olan sağlık kontrollerinin ardından çalışmalarına başlayacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılacak hafif antrenmanlarla sezonu açacak olan ordo mavili takım, ardından da ilk etap kampı için 3 Temmuz'da gideceği Slovakya'da çalışmalarına 16 Temmuz'a kadar devam edecek.

İLK ETAPTA AĞIRLIK GENÇ OYUNCULAR
Fransa'da Türkiye A milli futbol takımının maçlarını yorumlayan teknik direktör Ersun Yanal, milli takımın Euro 2016'dan elenmesi ile takımın başına beklenenden daha erken geçecek ve yeni sezon hazırlıklarına odaklanacak. İlk etap kampına altyapı ve 1461 Trabzon'dan gelecek olan futbolcuların yanı sıra yerli oyuncularında bir bölümü katılacak. 28 Temmuz-13 Ağustos tarihleri arasında Macaristan'da gerçekleştirilecek ikinci etap kampında ise Yanal'ın özellikle hazırlık maçlarına önem vereceği bildirdildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor