Ve Erkan Zengin Trabzon'dan ayrıldı

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı sonrası kadro dışı bırakılan ardından da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Erkan Zengin eşi ve çocuğuyla birlikte Trabzon'dan ayrıldı. Havalimanında Trabzonspor Altyapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu başta olmak üzere arkad

Ve Erkan Zengin Trabzon'dan ayrıldı

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı sonrası kadro dışı bırakılan ardından da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Erkan Zengin eşi ve çocuğuyla birlikte Trabzon'dan ayrıldı.

Havalimanında Trabzonspor Altyapı Sorumlusu Sadi Tekelioğlu başta olmak üzere arkadaşları ve bazı taraftarlar tarafından karşılanan Erkan Zengin burada Haber61'e yaptığı açıklamada bir süre İstanbul'da kalacağını söyledi. Buradan yurtdışına giderek antrenman programlarını sürdürecek olan Erkan, İsveç ile katılacakları Avrupa Şampiyonası'na hazır olmak istediğini kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor