Uzunay: Demierören yönetimine destek verdik ama...

İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde yer alan Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı Ali Uzunay açıklamalarda bulundu. TFF seçimlerinde neden Yıldırım Demirören'i desteklediklerini açıklayan Uzunay, Trabzonspor yönetiminin  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve ha

Uzunay: Demierören yönetimine destek verdik ama...
İbrahim Hacıosmanoğlu yönetiminde yer alan Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı Ali Uzunay açıklamalarda bulundu. TFF seçimlerinde neden Yıldırım Demirören'i desteklediklerini açıklayan Uzunay, Trabzonspor yönetiminin  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve hakemlerle işinin kolay olamadığını söyledi. 
 
Ali Uzunay, kulübün sadece kendi dönemlerinde değil uzun yıllardan beri haksızlığa uğradığını belirterek, "Biz mevcut Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetimine destek verdik ama aslında gönülden gelen bir destek değildi. Şartların getirdiği belki böyle daha iyi olur diye düşündüğümüz bir destekti. Neticesinde gördük ki hiçbir şey değişmedi. Bunların zihniyeti Trabzonspor'a bakış açıları hiç bir zaman değişmedi. Biz sezona çok iyi transferler yaparak başladık. İlk 4 haftada Trabzonspor konuşulmaya başlandı ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösterildi. Galatasaray maçı ve onun sonrasındaki maçlarda Trabzonspor'a yapılanları tüm spor camiası gördü. Trabzonspor'un katedildiği noktasında herkes hemfikir oldu. Bunun neticesinde akresifleşmeler oldu. Hakemlerin soyunma odasına kapatılması, bir takım saha olayları... Bunlar Trabzonspor'a bir şey kazandırmadı. Hep kaybeden Trabzonspor oldu" dedi.
 
"YÖNETİMİN TFF VE HAKEMLERLE İŞİ KOLAY DEĞİL"
Uzunay, yönetimden ayrılmalarından sonra aynı olayların devam ettiğini vurguladı. Trabzonspor yönetiminin de aynı olaylara maruz kaldığını belirten Uzunay, "Bu iş nasıl çözülür ne olur bilmiyorum. Şehirde görüyorsunuz her maçta bir olay, bunun da sebebi bütün bunların birikimidir. En son maçta yapılan olaylara bakıyorlar, demiyorlar ki bunun neticesi buraya nasıl gelmiştir. Biraz sabretmek lazım. Şu anki yönetim de bu konuda herhangi bir adım atmadı. Yapılan bir şey de yok. İnşallah onlar da bir şey yapar. Yönetimin işi zor. Bu federasyonla, bu hakemlerle onların da işi kolay değil" ifadelerini kullandı.
 
"ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BU YÖNETİM İÇİN DE BİR İMTİHAN OLACAK"
"Trabzonspor'un kadrosu yeterli bir kadroydu" diyen Uzunay sözlerini şöyle sürdürdü:
"Nedense bir uyum oluşturulamadı. Hep gündemde farklı şeyler oldu. Futbolcular bir türlü o kardeşlik havasını yakalamayamadı. Gerçekten Trabzonspor bu kadro ile buralarda olmamalıydı. Tarihinin en kötü dönemini geçiriyor. Trabzonspor şikayet etme yeri değil, bir önceki yönetim yapamadıysa siz daha iyisini yapmak için buralara talip oldunuz. Seçimle geldiler ve şehir de yönetime destek veriyor. Muhalefet de yok çünkü daha yeniler, önlerinde uzun bir zaman var. Trabzonspor bu sezonu kapattı, artık önümüzdeki sezon mevcut yönetimin gerçek gücünü o zaman göreceğiz. Onlara da haksızlık yapmamak lazım. Sıkıntılarla geldiler. Önümüzdeki sezon bu yönetimin de bir imtihanı olacaktır."
 
"ONUR'A DESTEK OLMAK LAZIM"
Trabzonspor mevcut yönetim kurulunun Hami Mandıralı ile devam etmeyeceğini dillendirdiğini belirten Uzunay, "İnşallah Trabzonspor'un yapısına uygun bir hoca ile devam ederler. Geçtiğimiz günlerde bizim yönetimimiz döneminde Onur'u Galatasaray'a satacağımız şeklinde haberler çıktı. Onur konusunda hiç pazarlık yapmadık ve hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı. Hatta biz geldiğimiz zaman Onur'un sözleşmesini uzattık. Bu haberler doğru değil. Onur ile yurt dışı kampında tatsız olaylar yaşadık ama yolumuza devam ettik. Onur Trabzonspor'da benimsenmiş bir kaptan, şehir onu seviyor, o şehri seviyor. Tabi zaman zaman onun da ani çıkışları oluyor ama sabretmek lazım. Bu tür futbolcuların inişleri çıkışları olabilir. Bir futbolcu bir maçta hata yaptı diye onun geçmişteki emeklerini silmemek lazım. Onur'a destek olmak lazım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler