Usta'dan Aziz Yıldırım'a cevap

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Fenerbahçe'nin şikeden hüküm giymiş başkanı Aziz Yıldırım'a cevap verdi. Yıldırım'ın,"Trabzonspor'un bu sezon hakem hataları ile hakkı gasp edildi"şeklindeki açıklamalarına cevap verdi. Usta, "Derin bir ironi demek lazım

Usta'dan Aziz Yıldırım'a cevap

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Fenerbahçe'nin şikeden hüküm giymiş başkanı Aziz Yıldırım'a cevap verdi.

Yıldırım'ın,"Trabzonspor'un bu sezon hakem hataları ile hakkı gasp edildi"şeklindeki açıklamalarına cevap verdi. Usta, "Derin bir ironi demek lazım. İnanılır gibi değil. 'Bizim 2010-2011 sezonunda yaşadıklarımızın sorumlusu kimdir' dersek bizimle Fener arasında yaşananlardır. Trabzon o dönemde yaşadıklarından sonra Aziz Yıldırım'ın söylediklerini aklım almıyor. Bugün yaşadıklarımızın 10 katını 2010-2011  şike sezonunda yaşadık. Aziz Yıldırım sadece bu sezonu değil o sezon için de aynı şeyleri söylemeli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler