Usta: Maçın kırılma anı...

Muharrem Usta maçın ardından Haber61'e konuştu

Usta: Maçın kırılma anı...
Haber61 Spor Servisi Özel

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, maçın ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu.Usta taraftarı ve Burak Yılmaz'ı özel olarak kutladı.

İşte Usta'nın açıklamaları;

Taraftara binlerce kez şükranımı sunuyorum. Onlar bugün tüm ülkeye fair play dersi verdi. Hiç olay olmadan maç tamamlandı.Gönül isterdiki galibiyet hediye edelim onlara ama olmadı. Maçın kırılma anı, Burak'ın golden sonra kaçırdığı pozisyondu. Bir golcü daha ne yapsın. Girdiği iki pozisyondan birini gole çeviriyor. Onu ayrıca kutluyorum.Trabzonspor'un gerçekten geniş bir kadrosu var. Bugün ikinci yarıda oyuna giren Sosa'nın performansı, Kamil'in performansı, bir çok oyuncuyu, bu şekilde kazanma yoluna gidiyoruz. Maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak değerlendirmek lazım. ilk yarıda kötüydük, ikinci yarıda bambaşkaydık. Taraftarımız ikinci yarıda özellikle ortaya konan perrformasta bir Trabzonspor istyor. Lig uzun bir süreç hedeflerimizden şaşmadık. Bu yolda ilerliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler