Ümit Özat maça geldi; Trabzonspor son yılların en iyi kadrosunu kurdu

Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat Haber61'e özel açıklamalarda bulundu

Ümit Özat maça geldi; Trabzonspor son yılların en iyi kadrosunu kurdu
Haber61 Spor Servisi - Özel

Trabzonspor'un gelecek hafta karşılaşacağı Gençlerbirliği'nin Teknik Direktörü Ümit Özat, bordo mavili takımı yakından incelemek için Trabzon'a geldi ve Göztepe maç öncesinde Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Özat, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ile yaşadıkları polemik için " Kim ne hak ediyorsa onun cevabını verdim." açıklaması yaparken Trabzonspor kadrosundan övgüyle söz etti.

Bordo mavililerin son yılların en iyi kadrosunu kurduğunu söyleyen Özat "Sosa başlı başına dünya yıldızı. İyi bir kadroları var son 15- 20 yılın takımını kurdular." dedi.

Gençlerbirliği'nin başarılı transferleri hakkında da konuşan Özat " Transfer döneminde birçok oyuncu sunulur bize. Piyango gibi her zaman iyi çıkmayabiliyor bazen de ummadığınız kadar iyi çıkabiliyor. Transferde yüzde 100 diye birşey yok. Oyuncularımın hepsinden memnunum hepsi farklı kültürden geliyorlar." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor