Uğurcan ve Dorukhan: Hak ederek şampiyon olduk

Trabzonspor'da futbolcular maç sonunda açıklamalarda bulundu

Uğurcan ve Dorukhan: Hak ederek şampiyon olduk

Trabzonspor’un Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğa ulaştığı maçın sonrasında bordo mavili futbolculardan Uğurcan Çakır ve Dorukhan Toköz birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Uğurcan “Çok mutluyuz, herkese çok teşekkür ediyoruz. Herkesin çok emeği var. Sezon başından beri çok mücadele etik. Şampiyonluğu hak ettik bu konuda vicdanımız çok rahat” ifadelerini kullandı.

Dorukhan ise  “Sezon başından beri çok iyi takımımız var. Dışarıda da çok iyi arkadaşız hepimiz. Hak ederek şampiyon olduk herkes de böyle düşünüyor. Çok iyi sezon geçirdik. Tüm Trabzonsporlulara şampiyonluk armağan olsun. İki sezon üst üste şampiyon olduğum için ayrıca mutluyum. Çok ayrı bir gurur. İnşallah devamı gelir.” Dedi.

Daha sonra röportaj alanına gelen Hamsik , Peres ve Visca ile birlike büyük bir sevinç yaşandı ve renkli görüntüler oluştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor