Uğurcan Çakır: Hayallerimizi gerçekleştirdik

Trabzonspor'da Uğurcan maç sonunda konuştu

Uğurcan Çakır: Hayallerimizi gerçekleştirdik

Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonunda kaptan Uğurcan Çakır açıklamalarda bulundu.

Uğurcan şöyle konuştu;

Bu sezon çok yorucu geçti ama sonu çok güzel bitti. Hatayspor camiasına çok teşekkür ediyorum. İsmail ağabeyime dünkü yemek için teşekkür ediyorum. Çok güzel bir aile olduk. Onun meyvelerini topladık. Bütün arkadaşlarımı seviyorum. Benim performansımın hiçbir önemi yoktu herkes birbirini çok sevdi. Güzel bir maçtı 1 puan aldık. Rakibimize çok teşekkür ediyorum. Aynı şekilde taraftarlarımızı da teşekkür ediyorum.

Maçtan sonra görüntüleri izledim orada olmak istedi. Ama stattan çıkamadım. 

Kupayı da almak istiyoruz. İlk maçı yenmiştik. Türkiye kupası da bizim hedeflerimizden biri. Ligi başardık onu da başaracağımıza inanıyorum. Bizi desteklemeye devam etsin taraftarlarımız.
Ben kendimle ilgili konuşmak istemiyorum. Saha içi ve dışında arkadaşlarıma yardımcı olmak istedim. Çok rahatlık bir kaptanlık yaptım. Trabzonspor şampiyon oldu biz de hayallerimizi gerçekleştirdik.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor