Uğur Demriok: “Kayıp günlerin acısını çıkaracağım“

Akhisar Belediyespor'dan Trabzonspor'a gelen ve daha sonra Osmanlıspor'a kiralanan Uğur Demirok kayıp günlerin acısını çıkaracağını söyledi. Trabzonspor'un eski teknik direktörü Şota'nın raporu doğrultusunda Osmanlıspor'a kiralanan Uğur Demirok, bordo-mav

Uğur Demriok: “Kayıp günlerin acısını çıkaracağım“

Akhisar Belediyespor'dan Trabzonspor'a gelen ve daha sonra Osmanlıspor'a kiralanan Uğur Demirok kayıp günlerin acısını çıkaracağını söyledi.

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Şota'nın raporu doğrultusunda Osmanlıspor'a kiralanan Uğur Demirok, bordo-mavili formayla yeniden buluşmayı büyük sabırsızlıkla beklediğini söyledi. 

Başarılı savunmacı, "Ersun Yanal yönetiminde güzel günlerin bizi beklediğine inanıyorum. Gelecek sezon kayıp günlerimin acısını, ortaya koyacağım performansla çıkaracağım. O günü iple çekiyorum" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor