Uğur Demirok, Trabzonspor'un sorununu çözer mi?

Sezon başında Trabzonspor'un Mustafa Reşit Akçay'ın takımı Osmanlıspor'a kiraladığı Uğur Demirok hakkında Akçay açıklamalarda bulundu. Akçay, Uğur'un çok tecrübeli bir futbolcu olduğunu belirterek " Bu sezon bize üst düzey verim verdi. Ama bunun yanında h

Uğur Demirok, Trabzonspor'un sorununu çözer mi?

Sezon başında Trabzonspor'un Mustafa Reşit Akçay'ın takımı Osmanlıspor'a kiraladığı Uğur Demirok hakkında Akçay açıklamalarda bulundu.

Akçay, Uğur'un çok tecrübeli bir futbolcu olduğunu belirterek " Bu sezon bize üst düzey verim verdi. Ama bunun yanında hızlı ve sırtı dönük oyuncular karşısındaki eksikliğini tecrübesiyle giderdi. Trabzonspor'un sezon başından itibaren yaşadığı stoper sorunlarını ve Douglas'la yaşadıklarına bakıldığı zaman Uğur'un Trabzonspor yolu açık. Ve belkide Trabzonspor'a UEFA'dan gelebilecek olası bir ceza durumunda Uğur oradan ayrılmayarak oradaki stoper sorununu çözebilecek bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor