Uğur Demirok Trabzonspor'a dönüyor

Trabzonspor'un görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Ersun Yanal, gelecek sezon kadrosu için de hemen kolları sıvadı. Bu kapsamda Osmanlıspor'da kiralık olarak forma giyen Uğur Demirok sezon sonunda Trabzonspor'a geri dönüyor. Scout ekibinin raporu do

Uğur Demirok Trabzonspor'a dönüyor

Trabzonspor'un görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Ersun Yanal, gelecek sezon kadrosu için de hemen kolları sıvadı.

Bu kapsamda Osmanlıspor'da kiralık olarak forma giyen Uğur Demirok sezon sonunda Trabzonspor'a geri dönüyor. Scout ekibinin raporu doğrultusunda bordo-mavili takımda kalması sağlanacak olan Demirok'un yeni sezon çalışmalarına bordomavili takım ile başlaması planlanıyor.
 
Ersun Yanal, İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde "Direkt oynayacak bir stoper şart" diyerek Uğur Demirok'un alınmasını istemiş, 27 yaşındaki stoper de 2015'in devre arasında transfer edilmişti. Tecrübeli hoca, gelecek sezon kadroda Uğur'u da düşünüyor.
 
2 DAKİKA DÜŞÜN UYGULAMASINA KATILMAMIŞTI
 
Osmanlıspor'un Kasımpaşa ile karşı karşıya geldiği maçta Uğur Demirok saha ortasında kol kola giren hakemler ve iki takım oyuncularına katılmayarak sırtını dönmüş ve bu hareketi bordo mavili taraftarlar tafarından takdir eildmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler