UEFA Trabzonspor'a süre verdi

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın UEFA lisansı alamamaları konusunda, "Tüm sorunlarını çözenler lisanslarını alıyor. UEFA, bizim gibi kulüplere ise ek süre verilip eksikliklerin tamamlanmasını istiyor" dedi.   Büyükaydın, şöyle konuştu: "K

UEFA Trabzonspor'a süre verdi
Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın UEFA lisansı alamamaları konusunda, "Tüm sorunlarını çözenler lisanslarını alıyor. UEFA, bizim gibi kulüplere ise ek süre verilip eksikliklerin tamamlanmasını istiyor" dedi.
 
Büyükaydın, şöyle konuştu: "Kimseye borcun olmaz ve kriterleri yerine getirirsen, UEFA lisansı alabiliyorsun. Ama biz, o kriterlerin tamamını yerine getiremedik, eksiklerimiz var. Verilen ek süre zarfında da geri kalan eksikliklerin tamamlanması isteniyor. 60 güne kadar bu eksiklikleri tamamlayarak, tekrar sunulursa, sorun da ortadan kalkıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor