Trazonspor’da Douglas bilmecesi

Douglas'ın anlaştı ama...

Trazonspor’da Douglas bilmecesi
Trabzonspor’a geçtiğimiz sezon başında transfer edilen Douglas’ın Sporting Lizbon takımına gitmesi yeni yönetime takıldı.

Bordo-Mavili takıma Dinamo Moskova kulübünden 1.5 Milyon Euro karşılığında  transfer edilen ve bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Douglas’ın Sporting Lizbon’a transferi çıkmaza girdi. Trabzonspor’un Portekiz kulübü ile Brezilya asıllı oyuncu konusunda her konuda anlaşmasına karşın Sporting Lizbon Kulübünde değişen yönetimin teknik direktörleri ile yaptıkları görüşme neticesinde oyuncunun transferinin askıya alındığı belirtildi.

Sportin Lizbon Kulübünün önümüzdeki günlerde oyuncunun transferi konusunda teknik direktörleri ile tekrar bir araya gelmesi beklenirken bu görüşmenin ardından transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği netlik kazanacak.

Kaynak: Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor