Trabzonspor’un yeni transferleri nasıl oynadı?

Trabzonspor’un Samsunspor ile oynadığı hazırlık maçında yeni transferler sahne aldı.

Trabzonspor’un yeni transferleri nasıl oynadı?

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor yeni sezon öncesi hazırlık maçında Samsunspor ile karşılaştı. Bordo mavililerin iki yarıda da farklı 112ler ile oynadığı karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kaybetti.

Trabzonspor’un yeni transferleri de ilk kez görücüye çıktı.

Trabzonspor'un yeni transferi Flavio, 45 dakika kaldığı sahada 40 kez topla buluştu ve 33 pas yaparak, 3 pas hatası ile oynadı. 1 top kapan Flavio 6 ikili mücadelenin 3’ünü kazandı.

Edgar le 45 dakika kaldığı sahada 35 kez topla buluştu. 33 pas yapan oyuncu 1 kez top kaptı ve 1 gol attı, 3 de pas hatası yaptı.

Stiven Plaza maçı pas hatası yapmazken, 23 kez topla buluştu. 17 pas atan Plaza 4 ikili mücadelenin 2’sini kazandı.

Anders Trondsen ise kullandığı 44 pasta %95,5 isabet sağladı ve 2 pas hatası yaptı. 46 kez topla buluşan Traonsen, girdiği tek ikili mücadeleyi de kazandı.

Marlon ise 45 dakika kaldığı sahada 30 kez topla buluştu. 18 pas atan futbolcu %77,8 başarı sağladı. Girdiği 3 mücadelenin 2’sini kazanan Marlon 1 orta yaptı ve 1’de şut çekti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler