Trabzonspor'un transferdeki önceliği

Gelecek sezona yeni bir kadro yapılanmasıyla girmeye hazırlanan Trabzonspor, UEFA'nın da vermiş olduğu bütçe kısıtlamasına göre hareket edecek. Buna göre bordo mavililer ilk iş olarak iç transfer sorununu çözecek. Gelecek sezonu yaklaşık 60 milyon liralık

Trabzonspor'un transferdeki önceliği

Gelecek sezona yeni bir kadro yapılanmasıyla girmeye hazırlanan Trabzonspor, UEFA'nın da vermiş olduğu bütçe kısıtlamasına göre hareket edecek. Buna göre bordo mavililer ilk iş olarak iç transfer sorununu çözecek.

Gelecek sezonu yaklaşık 60 milyon liralık bütçe ile tamamlamak zorunda kalacak olan bordo mavililer, iç transferden sonra dış transfer çalışmalarına başlayabilecek.

Şu ana kadar dış transferde belirlediği 35 oyuncudan 7-8'ini kadrosuna katmayı planlayan Trabzonspor, iç transferi çözüme kavuşturduktan sonra transfer listesindeki listedeki isimlerle masaya oturacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor