Trabzonspor'un transfer formülü

Trabzonspor gelecek sezonun hazırlıklarını başta teknik direktör Ersun Yanal'ın tespitleri ve scout ekibinin raporları doğrultusunda gerçekleştirecek.   Bordo mavililer ilk etapta kadrodaki oyuncu sayısını azaltmayı planlıyor. Bir çok futbolcusuyla yollar

Trabzonspor'un transfer formülü
Trabzonspor gelecek sezonun hazırlıklarını başta teknik direktör Ersun Yanal'ın tespitleri ve scout ekibinin raporları doğrultusunda gerçekleştirecek.
 
Bordo mavililer ilk etapta kadrodaki oyuncu sayısını azaltmayı planlıyor. Bir çok futbolcusuyla yolları ayırmayı planlayan Trabzonspor'da ilk etapta takas formülüyle istenen transferler gerçekleştirilmeye çalışılacak. Özellikle yabancı futbolculara gelen teklifler de değerlendirilecek.
 
ÖZER VE SEFA DA LİSTEDE
 
Bu arada Trabzonspor’da performans eksikliği nedeniyle kadro dışı bırakılan Özer Hurmacı ile Sefa Yılmaz’ın da transfer listesine konulacağı, gelecek tekliflerin de değerlendirileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor