Trabzonspor’un şampiyonluğunu çekemeyen holiganlar olay çıkardı

Trabzonspor, Süper Lig’de rakiplerini eze eze şampiyon oldu.

Trabzonspor’un şampiyonluğunu çekemeyen holiganlar olay çıkardı

Trabzonspor, Süper Lig’in 2021-2022 sezonunun 35. Haftasında şampiyonluğunu ilan etti.

Bordo maviler evinde oynadıkları Antalyaspor karşılaşması sonrasında ihtiyacı olan 1 puanı alarak şampiyonluğunu ilan ettiği anda tüm Türkiye’de kutlamalar başladı.

Trabzonspor’un il il şampiyonluk kutlamaları görüntüleri için tıklayın…

Trabzonspor’un şampiyonluğunu hazmedemeyen holiganlar da sahneye çıktı. Kutlama yapan taraftarlara saldıran holiganlar olay çıkardı.

Zeytinburnu’nda Trabzonspor taraftarına saldırı

İstanbul’un Zeytinburnu bölgesinde sevinç gösterilerini hazmedemeyen holiganlar Trabzonspor taraftarına saldırdı. Kendini savunan bordo mavili taraftar ile holiganlar arasında kavga yaşandı

Samsun’da da holiganlara biber gazı

Bordo-mavili taraftarlar maçın bitmesinin ardından Samsun’da konvoy yapmak istediler. Samsunsporlu olduğunu belirten bir grup buna engel olmaya çalıştı. Samsunspor taraftarına polis biber gazı ile müdahale etti.

Eskişehirspor’de holiganlar sahnede

2010-11 sezonunun tescilli şikecileri arasında yer alan Eskişehirspor'un taraftarları Trabzonspor'un şampiyonluğunu sindiremedi

2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 35. haftasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’un taraftarı yurdun dört bir yanında kutlama yaptı. Fakat Eskişehir’de Eskişehirsporlu taraftarlar sokağa dökülerek kutlamalara engel olmaya çalıştı.

Maç saatlerinde meydanlarda yerini alan yüzlerce Eskişehirspor taraftarı, besteler söyleyerek yürüyüş yaptı. Uzun zamandır iki takım arasında devam eden gerginlikle birlikte Eskişehirspor taraftarı Trabzonspor'un şampiyonluğunu sindiremedi.

Ulus Anıtı Meydanı’nda bir araya gelen yüzlerce Eskişehirspor taraftarı beste söyledikten sonra meşale yaktı. Meşalenin ardından da Trabzonspor atkısı yakıldı.

Topluluktan habersiz şekilde cadde ve sokaklarda gezen Trabzonspor taraftarlarıyla Eskişehirspor taraftarları arasında küçük çaplı gerginlikler yaşandı. Emniyet mensupları ise büyük çaplı olayların olmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

Kocaeli’de gerginlik

Kocaeli’de Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında gerginlik

Kocaeli’de Trabzonspor’un şampiyonluğu sonrası Kocaelispor ve Trabzonspor taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Kocaelisporlu holiganlar gözaltına alındı.

Kocaelispor taraftarı, şehrin merkez noktalarında toplandı. Şampiyonluğu kutlamak için meydana gelen Trabzonsporlu taraftarlara saldıran , Kocaelispor taraftarları gözaltına alındı. Kocaelisporlu taraftarların meydandan uzaklaştırılmasıyla beraber olaylar yatıştı.

Kadıköy’de Trabzonsporlulara saldıran Fenerbahçelilere gözaltı

Trabzonspor, Antalyaspor ile beraber kalarak 11 yıl sonra şampiyonluğunu ilan etti. Bordo mavili taraftarlar Kadıköy Bağdat Caddesi’nde şampiyonluklarını kutlamak istedi. Cadde’de Fenerbahçeli taraftarlar yoldan geçen Trabzonspor taraftarlarının araçlarına saldırdı. Araçlara saldıran taraftarları polis ekipleri gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor