Trabzonspor'un rakibi Giresunspor'da nefesler tutuldu!

Trabzonspor'un Salı günü konuk olacağı Giresunspor, kendisi açısından sezonun en kritik maçına çıkacak.

Trabzonspor'un rakibi Giresunspor'da nefesler tutuldu!

Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Giresunspor, 36. haftadaki Trabzonspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

TFF 1. Lig'de 2020-2021 sezonunu 2. sırada kapatarak Süper Lig'e yükselen ve geçtiğimiz sezonu 16. sırada tamamlayarak Süper Lig'e tutunan Giresunspor, bu sezon sıkıntılı günler geçiriyor.

Trabzonspor maçı öncesi 34 puan ile 16. sırada yer alan ve küme hattının 1 basamak üstündeki İstanbulspor'un 1 puan gerisinde yer alan yeşil-beyazlılar, Trabzonspor maçını sezonun en kritik müsabakası olarak görüyor.

İstanbulspor'un Gaziantep FK maçından hükmen galip ayrılarak hanesine 3 puan yazdıracak olması, Giresunspor cephesinde Trabzonspor maçını daha da önemli hale getirmiş durumda.

SON MAÇLARDA TRABZONSPOR ÜSTÜN

Giresunspor, Süper Lig'e yükseldikten sonra Trabzonspor'a karşı 3 maç oynarken, bordo mavililer bu maçlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Kaynak:Haber61

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor