Bjelica şanssızlığını Giresunspor deplasmanında kırmak istiyor!

Trabzonspor'da henüz deplasmanda galibiyet sevinci yaşayamayan Bjelica, Giresunspor maçında bu şanssızlığını kırmak istiyor.

Bjelica şanssızlığını Giresunspor deplasmanında kırmak istiyor!

Trabzonspor'da göreve geldikten sonra oynadığı 3 deplasman maçında da galibiyet sevinci yaşayamayan Hırvat Teknik Direktör Bjelica, Giresunspor maçında ilki yaşamak istiyor.

3 MAÇIN 2'SİNDE 10 KİŞİ KALINDI

Bjelica yönetimindeki Trabzonspor, 4-1 kaybedilen Sivasspor ve 2-1 kaybedilen Konyaspor deplasmanlarında karşılaşmaları 10 kişi tamamlamıştı. Bordo mavililer, son oynanan deplasman maçında ise Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olmuştu.

BJELİCA DEPLASMANDAKİ 4. MAÇINDA İLK GALİBİYETİNİ ARIYOR

Süper Lig'de oynadığı 3 deplasman maçında da yenilgi alan Bjelica, Giresunspor maçından galip ayrılarak hem Trabzonspor'un başındaki ilk deplasman galibiyetini almak istiyor hem de bordo mavililerin dış sahadaki kötü gidişatına dur demek istiyor.

DEPLASMANDA SON 10 MAÇTA GALİBİYET YOK

Hükmen kazanılan Gaziantep FK maçı göz önüne alınmadığı takdirde Trabzonspor, Süper Lig'de oynadığı son 10 deplasman maçında 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet almış durumda.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor