Trabzonspor'un muhtemel Antalya 11'i!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın (13.05.2016) saat 20.00'de deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede sakatlıkları bulunan Ramazan, Muhammet Demir, Musa Nizam ve Akakpo'nun yanırıra cezalı Aykur Demir, son iki ha

Trabzonspor'un muhtemel Antalya 11'i!

Trabzonspor Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın (13.05.2016) saat 20.00'de deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Mücadelede sakatlıkları bulunan Ramazan, Muhammet Demir, Musa Nizam ve Akakpo'nun yanırıra cezalı Aykur Demir, son iki hafta için izin verilen Onur ve Bosingwa, kadro dışı kalmaları sonrasında affedilmelerine rağmen kadroya alınmayan Erkan Zengin ve Cavanda, forma giyemeyecek.  

Çaykur Rizespor karşılaşmasında gösterdikleri performansla beğeni toplayan genç oyuncuların ağırlıkta olacağı bir kadro kurması beklenen Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın Antalyaspor karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekkleniyor.

"Esteban, Semih Karadeniz, Mustafa Yumlu, Salih Dursun, Güray Vural, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Mehmet Ekici, Savaş Çakır, Yusuf Erdoğan, Cardozo" 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor