Trabzonspor'un kamp programı belli oldu

Gelecek sezon şampiyonluk yarışının içinde olacak bir ekip kurmanın planlarını yapan ve yeniden yapılanmaya başlatan Trabzonspor yurt dışında 2 aşamalı bir kamp yaparak yeni sezona hazırlanacak. Trabzonspor, 2016-2017 futbol sezonu öncesi 2 aşamalı yurt d

Trabzonspor'un kamp programı belli oldu

Gelecek sezon şampiyonluk yarışının içinde olacak bir ekip kurmanın planlarını yapan ve yeniden yapılanmaya başlatan Trabzonspor yurt dışında 2 aşamalı bir kamp yaparak yeni sezona hazırlanacak.

Trabzonspor, 2016-2017 futbol sezonu öncesi 2 aşamalı yurt dışı kampı gerçekleştirmeyi planladı.

Bordo-mavili kulüpten alınan bilgiye göre, Karadeniz ekibi ilk olarak 4 Temmuz - 17 Temmuz tarihleri arasında Slovakya'da kamp çalışmaları gerçekleştirerek Trabzon'a dönecek.

Trabzon'da kendilerine verilen iznin ardından tekrar antrenmanlara başlayacak bordo-mavililer, daha sonra da ikinci etap kamp çalışmaları için bu kez Macaristan'a gidecek.

Karadeniz ekibi, 28 Temmuz-13 Ağustos tarihlerinde gerçekleştireceği ikinci etap kampında 6 hazırlık maçı oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor