Trabzonspor'un eski futbolcusu yeni transferi böyle övdü! "Kim seyretti, kim aldı bilmiyorum ama..."

Trabzonspor'un eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi.

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, bordo mavili ekibin Beşiktaş karşısındaki 3-0'lık galibiyetini yorumladı.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun maça dair değerlendirmeleri şu şekilde;

"BJELİCA DERSİNE İYİ ÇALIŞIYOR"

Bjelica, Beşiktaş'ın yapabileceği varyasyonların hesabını yapmış. Oyuncular da bunu eksiksiz yerine getirdi. Sadece maçın 14. dakikasında Beşiktaş'ın bir pozisyonu vardı.

Hoca dersine iyi çalışıyor. Bunu Beşiktaş maçında gördük. Şu anda Trabzonspor birinci bölgede oynuyor. Bu takımı biraz daha öne çıkarıp ikinci bölgede de oynatabilmek gerek. Onun için de zamana ihtiyaç var.

"MENDY KALİTELİ OYUNCU"

Mendy'i kim aldı bilmiyorum ama iyi yaptı. Kim seyrettiyse, kim aldıysa iyi yapmış. Biraz daha beklemek gerek ama gerçekten kaliteli bir oyuncu.

"TRABZONSPOR FAZLA OYUN KURMADI"

Beşiktaş maçında Trabzonspor fazla dönen top alamadı. Baniya ve Mehmet gelene vurdu. Trabzonsporlu oyuncular çok fazla ileri top gönderdi. Belki Bjelica taktiksel olarak bunu istedi, Trabzonspor fazla oyun kurmadı. Bence Hoca bir strateji kullandı çünkü hiçbir oyuncu topu tutmadı.

"GENEL OLARAK TRABZONSPOR'U BEĞENDİM"

Trabzonspor'u genel olarak isteği, arzusu ve sabrı ile beğendim. Hoca, takım nasıl daha iyi olur diye çalışıyor. Eksikleri o da görüyor. Bunları gidermeye çalışıyor. Şu anda top kullanmayı yapamıyoruz. Bunun üstüne daha fazla gitmemiz gerek. Eksik taraf şu anda bu görünüyor."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler