Trabzonspor'u 8 numara konusunda uyardı! "İyi hesap etmek gerek..."

Hamdi Zıvalıoğlu, Trabzonspor'a dair değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, bordo mavili takımın Beşiktaş maçındaki orta saha kurgusu ile ilgili olarak konuştu.

Haber61 TV'de Tuncay Lakot ile birlikte Trabzonspor gündemini değerlendiren Zıvalıoğlu şu ifadeleri kullandı;

"BAKASETAS 8 OYNARKEN KANATLAR BAŞKAYDI"

Mendy'nin performansını çok beğendiğini kaydeden Zıvalıoğlu, "Ama orta saha hala yeterli değil. Oyuncular istek olarak çok iyiydi ama oyun kuramadık. Biraz da hoca bunu istemedi. Bence onun için biraz daha beklemek gerek. Hoca, 'Bakasetas ben geldiğimde 8 oynuyordu' dedi. Ama Bakasetas 8 oynarken, sağ ve sol kanattaki oyuncular başkaydı. Bunları da iyi hesap etmek gerek" dedi.

"BARDHİ VE VİSCA GOL DIŞINDA VAR MIYDI?"

Bardhi ve Visca gibi isimlerin gol dışında oyun içinde çok etkili olamadığının altını çizen Zıvalıoğlu, "Bardhi asist yaptı ama gol dışında var mı? Visca gol attı ama o pozisyon dışında var mı? Bakasetas'ı ve Ömür'ü gören oldu mu? Ama Mendy'i sahada gördük" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler