Trabzonspor'un en istikrarlı oyuncusu

Trabzonspor'un en istikrarlısı Mustafa Yumlu oldu. Trabzonspor’da geride kalan sezonda takımın en istikrarlı oyuncusu Mustafa Yumlu oldu.   Süper Lig’de 25 maçta 2 bin 162 dakikada süre alan Mustafa, bu alanda listenin ilk sırasında yer alırken, 28 yaşınd

Trabzonspor'un en istikrarlı oyuncusu

Trabzonspor'un en istikrarlısı Mustafa Yumlu oldu.

Trabzonspor’da geride kalan sezonda takımın en istikrarlı oyuncusu Mustafa Yumlu oldu.
 
Süper Lig’de 25 maçta 2 bin 162 dakikada süre alan Mustafa, bu alanda listenin ilk sırasında yer alırken, 28 yaşındaki savunma oyuncusunu 27 maçta 2 bin 108 dakikada sahada kalan Okay Yokuşlu takip etti.
 
Kadro dışı bırakılıp daha sonra affedilen Cavanda ise 25 maçta 2 bin 100 dakikada sahada kalarak bu alanda üçüncü sırada yer aldı. Bordo mavililerde en az süre alan isimler ise Fatih Atik ile Güray Vural oldu. Süper Lig’de 3 maçta forma giyen Fatih 142 dakika görev alırken, 6 lig maçına çıkan Güray ise 434 dakika sahada kalabildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler