Trabzonspor'un Akyazı planı

Olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından bordo mavili kulüp 4 maç ceza aldı. Bu ceza yönetim kanadında makul olarak karşılandı. Ancak cezalı maçların yeni stadın açılışına yanısıyp yansımayacağı merak konusu olmuştu   Bu noktada yönetimin gelecek se

Trabzonspor'un Akyazı planı
Olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından bordo mavili kulüp 4 maç ceza aldı. Bu ceza yönetim kanadında makul olarak karşılandı. Ancak cezalı maçların yeni stadın açılışına yanısıyp yansımayacağı merak konusu olmuştu
 
Bu noktada yönetimin gelecek sezon taşınacağı yeni stadı için bir eylem planı devreye girecek. Buna göre Trabzonspor,4 maçlık cezasını Avni Aker’de tamamlayacak.
 
Yani, bu sezonun son 2 ve gelecek sezonun ilk 2 maçı eski statta çekilecek, böylece Akyazı’nın açılışı dolu tribünler önünde yapılabilecek. Konuyla ilgili son kararın önümüzdeki günlerde Başkan Muharrem Usta’nın kurmaylarıyla yapacağı toplantıda verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler