Trabzonspor’u UEFA’ya kim şikayet etti?

Trabzonspor’un Avrupa kupalarından men edilmesinin arkasından Galatasaray ve Şenes Erzik çıktı.

Trabzonspor’u UEFA’ya kim şikayet etti?

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’de geçen yıl şampiyonluğa oynayan Trabzonspor, UEFA’dan ceza alarak şampiyonluk yolunda büyük bir motivasyon kaybına uğramış ve bu yıl Avrupa kupalarında mücadele etme şansını kaybetmişti.

Haber61 TV’de yayınlanan Spor Gündemi programında konuyla ilgili flaş bir iddia gündeme geldi. Programın konuklarından Yenişafak Gazetesi’nin spor yazarı Ali Kemal Yazıcı, Trabzonspor’u Galatasaray’ın Şenes Erzik aracılığıyla şikayet ettiğini söyledi.

Yazıcı şu ifadeleri kullandı; 
İstanbul kulüpleri çok bastırdı deniyor, hayır Galatasaray bastırdı. İddia ediyorum burada da aracı olan Şenes Erzik oldu. Galatasaray Erzik üzerinden UEFA’ya baskı yaptı. Zaten Trabzonspor’un ondan sonra haberi oldu. Mesela ben köşe yazısı yazdım “Federasyondaki ispiyoncu” diye. Servet Yardımcı’yı ispiyoncu ilan ettim. Daha sonra da öğrendim Yardımcı, başkan yardımcısı federasyonda aynı zamanda UEFA yönetim kurulunda. Yanıldığım şu oldu, meğer bu baskıdan sonra Yardımcı, federasyondaki Mustafa Hacıkerimoğlu ve Yılmaz Büyükaydın’a Trabzonspor şikayet edildi diye o söylemiş.  Toplantıda Sayın başkan İstanbul kulüpleri bizi şikayet etti dedi ama ben Şenes Erzik aracılığıyla deyince güldüler, bu bilinen bir şey.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor