"Trabzonspor'u katlettiler"

Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, Eskişehirspor'a 1-0 mağlup oldu. Ancak mağlubiyetten çok penaltı konuşuldu.   Bu sezon hakem hatalarından çok çeken Trabzonspor, dün de Halis Özkahya'nın çizgi hakemi Serkan Tokat'ın uyarısıyla verdiği penaltı ile

"Trabzonspor'u katlettiler"
Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, Eskişehirspor'a 1-0 mağlup oldu. Ancak mağlubiyetten çok penaltı konuşuldu.
 
Bu sezon hakem hatalarından çok çeken Trabzonspor, dün de Halis Özkahya'nın çizgi hakemi Serkan Tokat'ın uyarısıyla verdiği penaltı ile mağlup oldu. 43'te Nadir ceza sahası dışından şansını denedi, top elini saklayan Aykut'tan geri döndü. Özkahya penaltı verdi. Gol sevinci sonrası hakemin yanına giden Eskişehirsporlu futbolcunun eliyle yüzünü iten Aykut Demir kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Trabzonspor'un F.Bahçe ile karşı karşıya geldiği maçta Mehmet Topal'ın koluna çarparak gole giden pozisyona penaltı kararı verilmezken Demir'in elini saklayarak ve üzerine gelen topun koluna çarpması sonucu penaltı kararı verilmesi taraftarları çileden çıkardı.
 
ÇAKAR: TRABZON'U KATLETTİLER 
Taraftarlar "Çifte stardardın böylesi. Yeter artık. Kıyım devam ediyor" yorumlarını yaptı. Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Nevzat Aydın pozisyonla ilgili, "Bire bir aynı hatta daha net pozisyonda geçen hafta penaltıyı verme, buna penaltı ver. Hakem senin karşındaysa nasıl oynayabilirsin ki?" dedi. Eski hakem Ahmet Çakar da twitter hesabı üzerinden, "Ya gerçekten Trabzonspor'u bu sene hakemler katlettiler" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor