Trabzonsporlular'dan Infantino'ya suç duyurusu!

Bordo mavili taraftarların eylemi sürüyor

Trabzonsporlular'dan Infantino'ya suç duyurusu!
Trabzonspor taraftarları, FIFA'yı Zürih'teki genel merkezi önünde bir süredir 3 Temmuz sürecinde alınan kararlar nedeniyle protesto ediyor.

Sky Sports Almanya'nın paylaştığı habere göre İbrahim Ertürk önderliğindeki bir grup taraftar, 4 Nisan'dan bu yana şampiyonluk kupasının kendilerine verilmesi için hazırladıkları afiş ve pankartlarla eylem yapıyor.

Haberde adalet aradıkları vurgulayan taraftarların bugün itibarı ile de açlık grevine başladıkları kaydedildi.

3 Temmuz'da açılan şike davasıyla başlayan süreçte Fenerbahçe, UEFA tarafından 2 yıl boyunca Avrupa kupalarından men edilmiş fakat Sarı Lacivertliler'in 2010-11 sezonunda elde ettiği şampiyonluk el değiştirmemişti.

ERTÜRK'TEN DÜZELTME 

Eylemin baş aktörlerinden olan İbrahim Ertürk, açlık grevini birkaç saatlik gerçekleştirdiklerini söyleyerek yanlış anlaşılmayı düzeltti. Ayrıca Ertürk  Fifa başkanı Infantino, UEFA başkanı ve disiplin kurulu üyeleri hakkında Alman polisine suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. (Haber61)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor