Trabzonsporlu Puchacz şampiyonluk gecesini anlattı

Trabzonspor'un sol beki Tymoteusz Puchacz, şampiyonluk gecesi ile ilgili ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu

Trabzonsporlu Puchacz şampiyonluk gecesini anlattı

Trabzonspor’un Polak futbolcusu Tymoteusz Puchacz, yaşadığı şampiyonluk çılgınlığı ile ilgili olarak ülkesinin basınına konuştu. 

Weszlo’ya konuşan Polak oyuncusu; “Tam bir çılgınlıktı. Trabzon'da, İstanbul'da yaşananlar harikaydı. Kendimi bir pop yıldızı gibi hissettim. Onu hissedene kadar, bu atmosfere dokunana kadar, bunun neyle ilgili olduğunu asla anlayamazsınız. Koçumuz uzun zaman önce şampiyon olduğumuzu söyledi. Sadece unvanımızın son onayını bekledik. Polonya'da birinin şampiyonluğa ulaşmada önce kendini taçlandırması düşünülemez. Parti devam ediyor. Stadyumdan çıktığımızda saat sabahın dördüydü. Taraftarlar her yerdeydi. Sahada, tribünlerde, stadyumun çevresinde her şey devam ediyordu. Stadyumda iki saat, otobüste iki saat kutladık. Orası da eğlenceliydi. Daha sonra bazı takım arkadaşlarımla İstanbul'a gittik. Çünkü orada daha fazla mekan vardı” dedi.

Ayrıca, “Yeni sezonda beni nelerin beklediğini de bilmek isterim. Çünkü şu anda bunu henüz bilmiyorum. Union'ın Almanya'ya geri dönmemi istediğini duydum ama benim için en önemli şey milli takım ve Dünya Kupası. Önümüzdeki 6 ayı, kesinlikle temel bir oyuncu olacağım bir takımda oynamak istiyorum. Benim asıl motivasyonum Katar'daki kadroda yer almak. Şimdiye kadar hafta hafta yaşadım. Şimdi önemli kararlar amansız bir şekilde alma zamanım yaklaşıyor. Bir şans için iki ay bekleyemem. Polonya milli takımında bir fark yaratmak için düzenli olarak sahaya çıkmam gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor