Trabzonspor'dan transfer açıklaması! Burak var mı?

Trabzonspor başkan yardımcısından transfer sözleri

Trabzonspor'dan transfer açıklaması! Burak var mı?
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu bir radyo programında yaptığı açıklamada bir transfer daha yapacaklarını söyledi. Burak Yılmaz dedikodularına da yanıt veren Bülbüloğlu maddi anlamda sorumlulukları olduğunu söyledi.

Burak Yılmaz'ın kendileri için önemli bir isim olduğunu söyleyen Bülbüloğlu, bütçeden dolayı ı bu transferin zor olduğunu kaydetti.Burak'ın Trabzonspor bütçesinin kaldırabileceği bir oyuncu olmadığını belirten Bülbüloğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiklerini kaydederek " UEFA ile olan sözleşme gereği dikkat ediyoruz. İyi bir kadromuz var ve geçen yıl gibi çıkışımızı sürdüreceğiz" dedi.

Yusuf Yazıcı'nın dünya yıldızı olduğunu belirten Bülbüloğlu, basında onlarca isim yazıldığına değinerek " Biz bir futbolcu için uğraşıyoruz. Bir oyuncu daha transfer edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor