Trabzonspor'dan saldırıya uğrayan hakeme ziyaret

Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçında bir taraftar tarafından saldırıya uğrayan hakem Volkan Bayarslan'a bordo mavili kulübün yöneticileri ziyarette bulundu.   Yöneticiler Mehmet Yiğit Alp, Ge

Trabzonspor'dan saldırıya uğrayan hakeme ziyaret
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçında bir taraftar tarafından saldırıya uğrayan hakem Volkan Bayarslan'a bordo mavili kulübün yöneticileri ziyarette bulundu.
 
Yöneticiler Mehmet Yiğit Alp, Gençağa Meriç ve Yiğit Oğuz Duman, bugün Bayarslan'ın ziyaretine giderek konunun yönetim tarafından değerlendirildiğini ve kusurlu olan tüm unsurların gerekli şekilde cezalandırılması konusunu ciddiyetle takip edeceğini vurguladılar.
 
Öte yandan kulüp internet sitesinden yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi;
 
Trabzonsporumuz bu ve benzeri olayların karşısında şiddetle durmakta son derece kararlıdır. Yönetimimizin bu konudaki tavrı ve tercihi her zaman örneğimiz olan kurucu ruhumuzu daima yansıtacak şekilde barışı, dostluğu ve spor ahlakını esas almak olacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler