Trabzonspor'dan kritik hamle

Bu sezon büyük maddi sıkıntılar içinde olan Tranzonspor UEFA'nın mali kriterleri nedeniyle tüm harcamalarına da dikkat ediyor. Ancak bazı sorunlu futbolcular nedeniyle de ayrıca zor günler yaşanırken bordo mavililerden kritik bir hamle geldi. Alacakları ö

Trabzonspor'dan kritik hamle

Bu sezon büyük maddi sıkıntılar içinde olan Tranzonspor UEFA'nın mali kriterleri nedeniyle tüm harcamalarına da dikkat ediyor. Ancak bazı sorunlu futbolcular nedeniyle de ayrıca zor günler yaşanırken bordo mavililerden kritik bir hamle geldi.

Alacakları ödenmemesi nedeniyle kulübü FIFA ve TFF'ye şikayet eden oyunculardan Özer, Cardozo ve Douglas'ın alacaklarının ödendiği öğrenildi. Böylelikle bu 3 ismin serbest kalması önlenirken olası gelecek bir cezanın da önüne geçilmiş olduğu ifade edildi.

Trabzonspor bu isimleri iyi bir bonservis karşılığında elden çıkarmak isterken menajerlere de gerekli yetkilerin verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler