Trabzonspor'da zorunlu revizyon

Bu sezon sakat ve cezalı oyunculardan fazlasıyla çeken Trabzonspor’da az da olsa sakatlık yaşanmaya devam ediyor. Bu durum Teknik Direktör Mani Mandıralı’yı da kadroda değişiklikler yapmaya zorluyor.   Başakşehir karşılaşmasında kolundan sakatlanan ve ame

Trabzonspor'da zorunlu revizyon
Bu sezon sakat ve cezalı oyunculardan fazlasıyla çeken Trabzonspor’da az da olsa sakatlık yaşanmaya devam ediyor. Bu durum Teknik Direktör Mani Mandıralı’yı da kadroda değişiklikler yapmaya zorluyor.
 
Başakşehir karşılaşmasında kolundan sakatlanan ve ameliyat olarak yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ramazan Öviç ile Bosingwa Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyecek. Aytaç Kara’nın cezalı olduğu haftada Mandıralı’nın orta sahada Özer ve Okay’a görev vermesi bekleniyor. Bosingwa’nın yerine ise Güray’ın forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.
 
Cardozo ve Cavanda’nın durumları ise maç günü belli olacak. Hücum hattında ise Muhammet Demir forma giyecek.  
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor