Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı şovu

Spor Toto Süper Lig’in 32. Haftasında Hüseyin Avni Aker stadında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelen ve mücadeleyi 6-0 kazanan Trabzonspor’da genç oyuncu Yusuf Yazıcı skora ve oyuna yaptığı katkı ile büyük beğeni topladı. Çaykur Rizespor maçında attığ

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı şovu

Spor Toto Süper Lig’in 32. Haftasında Hüseyin Avni Aker stadında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelen ve mücadeleyi 6-0 kazanan Trabzonspor’da genç oyuncu Yusuf Yazıcı skora ve oyuna yaptığı katkı ile büyük beğeni topladı.

Çaykur Rizespor maçında attığı 2 gol ve yaptığı 2 asistin yanı sıra, diğer gollerde de önemli katkılar yapan Yusuf Yazıcı, futbola Trabzonspor altyapısında başladı. Trabzonspor'un U17, U19 ve U21 takımlarında da görev yapan Yusuf, Sadi Tekelioğlu döneminde Türkiye Kupası maçlarında görev aldı. Ardından bir sakatlık yaşayan Yusuf, Fenerbahçe derbisinin ardından gençleştirme hareketiyle yeniden A takımda şans buldu.
 
Yusuf, orta sahada ofansif oyuncu olarak görev yapıyor. Her iki ayağını da kullanabilen 19 yaşındaki futbolcu bu sezon ligde gol atan en genç oyuncu oldu. Yusuf geçtiğimiz yıl Liselerarası Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi'nin de kaptanıydı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor